våra tjänster

Låt oss lösa er digitala transformation

Låt oss lösa er

digitala transformation

Hos Acely har ni flera olika alternativ när ni söker kompetens och konsulter inom IT och Tech. Oavsett om ni behöver konsulter eller kompetensförstärkning för en kortare eller längre period, tillfällig förstärkning eller spetskompetens för ett specifikt projekt så har vi rätt person och kompetens för uppdraget. Vi skapar starka kundupplevelser, bygger morgondagens IT-lösningar och stöttar organisationer för att förverkliga våra kunders idéer. Vi hjälper till att koppla ihop kompetens med verksamhet och teknik och det gör vi på många olika sätt.

VI HAR KOMPETENS INOM FÖLJANDE OMRÅDEN

IT-INFRASTRUKTUR

it-infrastruktur

  • Nätverk
  • Digital arbetsmiljö
  • Plattformar

It-drift & moln

IT-DRIFT & MOLN

  • Plattformar
  • Support
  • Noc

Interim & LEDNING

iNTERIM & LEDNING

  • Interim
  • Informationssäkerhet
  • Projektledning

Konsulter – Oavsett om ni behöver personal för en kortare eller längre period, behöver tillfällig förstärkning eller kompetens för ett specifikt projekt så har vi rätt person för uppdraget. Bland våra konsulter finns kompetens inom flera olika områden. Att hyra in en konsult ger total kostnadskontroll och ger en flexibilitet i konjunktursvängningar.

Interim management – Interimsbehov kan uppstå med kort varsel, men allt oftare är det en medveten strategi för att få tag i rätt kompetens. Interim management skiljer sig mot vanliga rekryteringar och konsultlösningar. Man måste vara snabb utan att göra avkall på kvalitén i tillsättningsprocessen. Med vår erfarenhet och vårt arbetssätt kan vi snabbt hitta rätt person för er.

Rekrytering – Att hitta rätt person och rätt kompetens är en av de största utmaningarna för dagens företag och organisationer. Vi på Acely har ett team med Talent Acquistions som är specialister på rekrytering och hjälper våra kunder att hitta den kompetens de behöver. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och har en väl beprövad process för att hitta rätt kompetens. Givetvis är vi certifierade inom testverktyg och erbjuder Aon Assesment som redskap. 

Konsultrekrytering – Hyr först, rekrytera sen. Om ni hyr en konsult av oss, där både ni och er inhyrda medarbetare trivs, då finns det möjlighet för er att rekrytera över personen. Konsultrekrytering är en populär och riskfri hybridlösning.

När ni anlitar oss garanterar vi snabbhet i processen utan att vi tummar på kvalitén eller på konsultupplevelsen. Att ha rätt kompetens ser vi som en viktig del i vårt konsulterbjudande. För att våra konsulter ska bibehålla och utöka sina kunskaper investerar vi mycket tid, själ och hjärta i ständig utveckling. Till våra främsta styrkor hör vårt oberoende till produkter, tillverkare och lösningar. Vi ser alltid till kundens bästa.

cOMPETENCE is our business

Vi är ett nytänkande och snabbväxande IT-konsultbolag där kompetens, engagemang, kvalitet och människan står i centrum.

Hitta rätt kompetens

Oavsett om ni har behov av personal för en kortare eller längre period, behöver tillfällig förstärkning eller spetskompetens för ett specifikt projekt eller helt enkelt är i behov av en ny kollega så har vi rätt person för uppdraget. När ni anlitar oss garanterar vi snabbhet i processen utan att vi för den sakens skull tummar på kvalitén. Att ha rätt kompetens är något vi ser som en viktig del i vårt erbjudande.

VÅR MISSION

Vi matchar företag med rätt person och kompetens och bidrar till den digitala utvecklingen och framtidens teknologi.