Karriär

VÅR VISION

ALLA SKA HA ETT JOBB ATT LÄNGTA TILL

Hos oss på Acely är alla våra medarbetare och konsulter en viktig del av bolaget. Här står utveckling och delaktighet i fokus. Vi vill att du som jobbar hos oss är med och påverkar, både i stort och smått. Nyfikenhet, kompetens, engagemang och hjälpsamhet genomsyrar vår vardag – tillsammans har vi kul och ett arbete vi alla längtar till.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

ENGAGEMANG
& INSPIRATION

ENGAGEMANG
& INSPIRATION

Allt vi gör bottnar i ett starkt personligt engagemang. Vi strävar efter att inspirera, för att inspirera är att utveckla både sig själv och andra.

ERFARENHET
& KOMPETENS

ERFARENHET
& KOMPETENS

Erfarenhet och kompetens är grundpelare i vårt företag. Genom kontinuerlig kompetensutveckling håller vi hög kvalitet. Våra medarbetare är det viktigaste vi har.

TILLFÖRLITLIGHET
& EFFEKTIVITET

TILLFÖRLITLIGHET
& EFFEKTIVITET

Vi arbetar med välutvecklade processer med korta ledtider och är tydliga i vår kommunikation. Vi är pålitliga och och bygger långsiktiga relationer.

ALLA SKA HA ETT JOBB ATT LÄNGTA TILL.

konsult hos acely

För oss är det viktigt att du mår bra, både på jobbet och på fritiden. Som konsult hos Acely erbjuder vi dig möjligheten till en fast placering med anställning hos oss, eller en lösning där du hoppar in som konsult när det passar dig. En lösning som är bra om du även har andra konsultuppdrag.

Vi ser också hybridkontor som framtiden, antingen sitter du på plats eller så arbetar du på distans. Det viktiga är att både jobb och fritid går ihop. Våra medarbetare är det viktigaste vi har.

Det här är acely

Vi har under åren – det senaste decenniet faktiskt – hjälpt våra kunder och konsulter att fortsätta utveckla framtidens teknologi tillsammans. På Acely är vi stolta över våra medarbetare och konsulter som framgångsrikt levererat en mängd olika projekt och uppdrag.

Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att vara konsult hos oss ska vara just det – roligt. Våra medarbetares engagemang, trivsel och utveckling är det som gör oss bra. Vill du också jobba med roliga uppdrag tillsammans med kompetenta och drivna personer?

Då tycker vi att du ska höra av dig, för hos oss får du vara del i en utvecklingsresa där du blir en viktig del i vårt vinnande lag. Vi vill gärna höra mer om hur du vill att din framtid ska utformas. 

 

Spontanansökan

Hittade du inte vad du sökte?

Då kan du skicka in en spontanansökan så vi har dig med i rullarna för kommande uppdrag.

Vi söker ständigt efter kompetenta personer inom it & tech. 

acely Konsultnätverk

Är du frilansande IT-konsult och funderar på fördelarna med att ingå i en större gemenskap?

Vi har ett stort konsultnätverk med en mix av både fåmansbolag och större konsultbolag inom IT och Tech. Ingår du i vårt konsultnätverk får du en fokuserad säljorganisation där våra konsultchefer säljer in och rekommenderar dig till lämpliga kunduppdrag. Samtidigt som du blir en viktig del av Acely och vår gemenskap.
Det är tillsammans med våra egna konsulter och vårt konsultnätverk som vi alltid kan erbjuda våra kunder den bästa kompetensen för just det specifika uppdraget.

Bli en del av vårt konsultnätverk!